יום שישי, 1 ביולי 2011

סידרת החצילים

בתוך ליבו הירוק של מקום בלב נחבא שדה אורגני שוקק חיים וטעמים,
שורה ארוכה של ערוגות מטופחות ומלבלבות המניבות בכל יום
שפע ירקות ועשבי תיבול מתוך מבחר המשתנה על פי עונות השנה.
המטבח של מקום בלב מחבר בין תנובת השדה הטרייה לבישול גורמה כפרי,
בכל נגיסה מהעגבנייה העסיסית תוכלו לנשום את ניחוח האדמה הרטובה
ואת טעם טללי הבוקר תוכלו לחוש בכל טעימה מהחציל הקלוי.
במקום בלב שמחים לתרום מהידע העשיר לבעלי גינות
וכמו כן עורכים הרצאות וסדנאות לחקלאות בר קיימא במתחם הגן.

אנו שמחים לשתף אתכם ולהציג בפניכם את סידרת החצילים שלנו:


מקור חציל האצבעות שלנו מאיזמיר,
זרעיו הובאו לפני שבע שנים ומאז נאספים בסוף כל עונה.
נפלא להחמיצו.

חצילון מקומי, נפלא למילוי.

מקור החציל הלבן שלנו מאיטליה מאיזור פיאמונטה ל'אמור,
זרעיו הובאו לפני שלוש שנים ומאז נאספים בסוף כל עונה.
נפלא לכבוש אותו.

מקור חציל הבלאדי שלנו מירושליים העתיקה,
זרעיו הובאו לפני שש שנים ומאז נאספים בסוף כל עונה.
מצויין לבישול.


מקור חציל המלכה השחורה מקומי,
הוא מזכיר את חציל הבלאדי בצורתו אך גדול וכהה ממנו.
מצויין לבישול.





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה